התאריך המשוער שלך – הוא משוער…
“הכניסי את העוגה לתנור לכ 45 דקות”
כך היה כתוב.
“זמן האפיה עשוי להשתנות בהתאם להבדלים בין תנורים שונים”
טיפשי היה מצידי להוציא את העוגה כשהשעון צלצל ל 45 דקות בלי לבדוק שהיא אכן מוכנה.
קל להבין את זה לגבי העוגה שלנו, לא?
יש זמן משוער, אבל לפעמים כדאי יהיה להוציא את העוגה כמה דקות לפני, ולפעמים נראה שזה עוד לא הזמן עבורה לצאת ונשאיר אותה לעוד 5 עד 10 דקות.
אז למה זה כל כך מבלבל אותנו כשמדובר על ההריון שלנו?
יש תאריך משוער,
אבל לפעמים לתינוקות שלנו טוב יהיה לצאת כבר לפניו, כי הגיע הזמן שלהם, או כי כבר לא טוב להם ברחם,
ולפעמים יהיה נכון להם להשאר לעוד שבוע או שבועיים (ולפעמים אפילו קצת יותר) בפנים, עד שיגיע הרגע שלהם לצאת לעולם.
כאן אפשר לקרוא יותר על הריון עודף  בכתבה שמתייחסת לסיבות לכך שחלק מהנשים יולדות אחרי המשוער,
לסיכונים האפשריים ולדרך שלך לקבל החלטה מתוך הבנה ואחריות, בין אם תבחרי לזרז ובין אם תבחרי להמתין.
אם את רוצה לקבל מידע על השבוע בו את נמצאת עכשיו – אני ממליצה לך להציץ בפרויקט החינמי שלי – 40 שבועות ותינוק.